Bikinishop - slideshowstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


On-line shopunkban a legkedvezőbb árakon vásárolhat közvetlenül az importőrtől csábító bikiniket, fürdőruákat, beach ruházatot, szexi tangás bikiniket, tankiniket széles választékban.

Üdvözöljük a Bikinishop on-line üzletében!

Cégünk a kiváló minőségű B-surf és PinkSand márkájú fürdőruhákat, beach ruházatot gyártó cégek Magyarországi forgalmazója és képviselete. Elkövetünk mindent, hogy az egyre magasabb fogyasztói igényeket is ki tudjuk elégíteni, mind a termékválaszték, mind a kapcsolódó szolgáltatások tekintetében.
Szeretnénk, ha Ön számára a vásárlás kizárólag örömet okozna, és nem igényelné a közlekedéssel töltött felesleges időtöltést, költségeket, esetleges bosszúságot. Igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani (On-line rendelési lehetőség, házhoz szállítás, vevőszolgálat)
On-line üzletünkben közvetlenül az importőrtől (cégünktől) vásárolhatja meg a termékeket (többezer darabos raktárkészletünkből közvetlenül választhat) a legkedvezőbb árakon,megközelítőleg 50% megtakarítás érhető el.
Budapesten 5.000-Ft., vidéken 8.000-Ft. értékű megrendelés felett ingyenes házhoz szállítással.
Termékkör és on-line shopunk folyamatos bővítés és fejlesztés alatt áll.
Nemsokára fehérneműk széles választékával is rendelkezésére állunk.
Cégünk filozófiája, hogy minden Hölgy megtalálja a számára legelőnyösebb, legszebb, aktuális divatot követő bikiniket, beach ruhákat, fehérneműket.
Reméljük, hogy on-line shopunk minden egyes Látogatónk, Vásárlónk megelégedésére szolgál és hasznosnak bizonyul, így nemsokára Önt is törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.

Kapcsolódó kategóriák: Bolt | Egyéb kereskedelem | Webáruház


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">