Eszközök rendezvényekhezstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Cégünk a piaci igények változásainak megfelelve igyekszik évről-évre bővíteni felnőtt és gyerekszórakoztatásra alkalmas eszközparkját, melynek nagy részét a felfújhatós eszközök -légvárak, csúszdák, akadálypályák, élőcsocsó, vízi foci, valamint a technikai játékok, rodeo bika, sumo, tandemasztal, eurobungee, tájfunasztal, szimulátorok, elektromos kisautók alkotják, biztosítva az Ön rendezvényének színvonalát és egyediségét.

Célunk a legmagasabb szintű szolgáltatás-nyújtás, a piaci trendnek, megrendelő partnereink igényeinek valamint a biztonsági előírásoknak megfelelve.

Munkatársaink rendezvényre képzettek, alvállalkozóink, együttműködő partnereink magas szintű tudással rendelkező szakemberek, többéves szervezési, kivitelezési gyakorlattal.

Színpadi és műsorkínálatunk széles palettája -a tradícionális jellegű falunapoktól kezdve a sportnapokon keresztül a mai modern rendezvényekig.

Május 1., Gyereknap, Augusztus 20. válogatási lehetőséget ad, hogy rendezvényének jellegét kiemelje.

Kedvezményes árajánlataink vannak óvodáknak, iskoláknak, egyéb gyermekintézményeknek, szülői munkaközösségeknek, hogy a gyereknap, a sportnap, az évnyitó, évzáró ünnepségek létrejöttét elősegítsük.

Ennek sikerességéről tanúskodnak azok az intézmények, melyek minden iskolai szezonban visszahívnakminket, valamint azok a gyerekek, akik egy év elteltével is emlékeznek ránk.

Ügyfélkörünkben szerepelnek nagyrészt önkormányzatok, művelődési házak a legkisebb falvaktól a nagyvárosokig, a legkülönfélébb, leghangulatosabb falunapokkal, aktív sportnapokkal.

Az utóbbi években egyre nőtt a céges rendezvényeink /családi és sportnapok, valamint a szakmai tréningek száma is.

Az évek során kialakult jó kapcsolatainknak köszönhetően visszavárnak bennünket a már jól bevált rendezvények lebonyolítására.

Kapcsolódó kategóriák: Rendezvényszervezés


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">