Filmkészítés, videózásstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Filmkészítés, videózás (nem csak) amtőröknek - ingyenes tanfolyammal 

Érdekelné Önt egy teljesen ingyenes videotanfolyam, mely mindössze havonta néhányszor tíz perc idejébe kerül, mégis, ha jól alkalmazza a tanultakat, néhány hónap múlva olyan házi videofelvételeket készíthet, hogy ismerősei el sem hiszik majd, hogy nem profi operatőrrel dolgoztatott?

Ha Ön is gyakran készít családi videókat, ha szereti, ha az Ön kezében van a kamera gyermeke szalagavatóján, ha egy esküvő, ballagás, évforduló, egy nyaralás felejthetetlen emlékei, vagy akár egy vállalati futballmeccs izgalmait szívesen és színesen szeretné megörökíteni, akkor ez a honlap Önnek szól.

Ez a honlap bevezeti Önt a filmkészítés fortélyaiba. Szeretném megmutatni, hogyan készíthet minőségi videofelvételeket, amelyeket mind Ön, mind ismerősei évekkel a rögzítés után is szívesen néznek majd meg.

A tanulmányokat úgy állítottam össze, hogy egy teljesen kezdő számára is érdekesek legyenek, ugyanakkor egy haladó se unatkozzon az olvasásuk közben. Gyakran hivatkozom majd filmes (mozifilmes) példákra. Tekintse úgy, hogy ez a tanulmánysorozat egyben moziklub is.

Kapcsolódó kategóriák: Szórakoztató


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">