Hitel Guru Kft.style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


  • Alacsony kamatok, akciós ajánlatok
  • Hitel rejtett költségek nélkül
  • Megbízható, személyes szolgáltatás
  • Adatait szigorúan bizalmasan kezeljük
  • Teljes körű hitelügyintézés

Vajon mennyi esélye van annak, hogy a bank ügyintézője azt mondja, fáradjon át egy másik bankba, mert ott kedvezőbb a hitel amit kaphat?

Valószínűleg ez nem fordulhat elő, ha az ügyintéző nem szeretné elveszíteni az állását.

Egy hitel-bróker viszont abban érdekelt, hogy Önnek minél több pénzt megspóroljon a hitelén.

Ha önnek hitelre van szüksége, akkor ma Magyarországon rendkívül széles kínálatban válogathat.

Több mint 33 bank hitel-intézet található rengeteg hitel konstrukcióval.

Ezt mind végig járni és minden bank minden hitel termékét végig tanulmányozni rengeteg idő lenne. Pedig fontos hisz hitel és hitel közt is nagy eltérés van csak egy kis apró 1.000Ft-os eltérés milliónként a futamidő végére óriási különbség!

Nézze:

1.000Ft/millió spórolásnál 10milliós hitel esetén egy 35éves lakásvásárlási hitelnél az 10.000Ft*12hó*35év=4.200.000Ft Azt, hogy ki milyen hitelhez juthat rengeteg tényező befolyásolja, ennek megfelelően lehet válogatni a több száz hitel közül.
Ráadásul a bankok teljesen egyedi konstrukciókat is csinálnak amik sokkal kedvezőbbek és csak rajtunk keresztül érhetőek el.
Hisz Ön egy igénnyel fordul a pénzintézethez mi viszont több ezerrel, így nyilván sokkal kedvezőbb feltételeket tudtunk kiharcolni.

Ami nagyon fontos, ha Ön a mi segítségünket választja, akkor nem csak egy sokkal kedvezőbb hitelt kap, hanem egy gyors rugalmas ügyintézést, hisz minden terhet leveszünk a válláról és mindent amit csak lehet elintézünk Ön helyet.

Tehát, összefoglalva velünk:

Pénzt, időt, energiát, takarít meg!

Garancia:

Mivel több, mint 33 bank hitelei megtalálhatóak nálunk, így felajánljuk, hogy hozza el hozzánk a legjobb hitel ajánlatot amit kapott és mi ingyen megnézzük, hogy az e a legjobb hitel és amennyiben nem tudunk jobbat ajánlani, úgy ingyen, munkadíj felszámítása nélkül elintézzük Ön helyett a hitelét.

Kapcsolódó kategóriák: Tanácsadás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">