K&H Bankstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Kereskedelmi és Hitelbank.

Lakossági ügyfeleknek:

K&H személyi kölcsön - törpe áron!
Az ingatlanfedezet nélküli K&H személyi kölcsönnel most törpe, akár havi 0,99%-os kamattal teheti meg, pontosabban veheti meg mindazt, amit csak szeretne (thm=13,77%*). A K&H személyi kölcsön egy újabb okos döntés, amivel elkerülheti befektetett pénze kényszerű felhasználását és áthidalhatja az átmeneti pénzszűkét is.

Jól sikerültek a fényképei a nyaralásról, a haverokkal a közös buliról? Kedvenc képét mindig magával hordaná? Ez mostantól akár a bankkártyáján is megjelenhet! Tervezze meg saját, egyedi K&H énkártyáját!

Idén is elérkezett az idő, hogy jelenlegi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását kedvezőbbre cserélje. Döntsön okosan és kösse meg kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását az ország 900 pontján! Ha K&H bankszámláról fizeti díját, 5% kedvezményt is adunk!

Szeretné törvényes módon elkerülni a kamatadót? Szeretne 20% adókedvezményt igénybe venni?

Döntsön okosan és válassza a K&H lekötött betéteket, melynek kamata most kiemelkedően magas, akár 10 %!

Váltson kényelmesebbre, korszerűbbre a vásárlásban is! Fizessen K&H Maestro bankkártyájával, és nyerjen, hogy a legmodernebb műszaki és háztartási berendezésekre cserélhesse le régi készülékeit!

Cserélje le nálunk Ön is kényelmetlen hitelét! 1 millió forintonként akár 7000 forint havi törlesztőrészlettel* thm=5,56%, otthonvédelmi programmal!

Nézze meg a K&H Bank által finanszírozott ingatlanokat!

Elérkezett az idő, hogy jelenlegi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását kedvezőbbre cserélheti. Kösse meg felelősségbiztosítását a K&H-nál, hiszen mi mindenben segítséget nyújtunk, hogy a kár gyorsan és egyszerűen rendeződjön.

Ráadásul a fizetendő díj sem elhanyagolható. Éppen ezért talán Önnek is az a legfontosabb, hogy autója biztosítása a lehető legelőnyösebb legyen. Ha szeretné, hogy valóban kevesebbet kelljen biztosításra költenie, döntsön okosan novemberben is!

Miért érdemes minket választania?

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással Önnek 5% díjkedvezményt adunk, amennyiben K&H lakossági bankszámláján vagy vállalkozói pénzforgalmi számláján keresztül, negyedéves, féléves illetve éves díjfizetésű csoportos díjbeszedési megbízással fizeti biztosítása díját.

Felejtse el a sorban állást és a várakozást is! Kötvényét már a szerződéskötéskor átadjuk Önnek, nemzetközi zöldkártyáját pedig automatikusan postázzuk címére, hogy ez is kéznél legyen, amikor külföldre utazik.

Közép- és nagyvállalatok:

K&H Bank ügyfeleinek vámügyintézése egyszerűsödik a vámhivataloknál.
A Vám- és Pénzügyőrség és K&H Bank megállapodása alapján a vámhivatalok zárt számítógépes hálózaton keresztül közvetlenül kérdezhetik le ügyfeleink vámutalásait, így nincs szükség papíralapú igazolások beszerzésére. A vámügyintézés és az áru kiadása felgyorsul.

Mi nemcsak technikailag, de minőségileg is folyamatosan fejlesztjük ügyfélszolgálatunkat, s odafigyelünk ügyfeleink igényeire, visszajelzéseire. A 2005-ben végzett ügyfél-elégedettségi felmérésünk eredményei alapján tovább egyszerűsítettük ügyfélszolgálatunk telefonos menürendszerét.

Így 2006. március utolsó napjaitól a fontos információkat nemcsak gyorsabban és egyszerűbben értheti el, de könnyebbé is válik a Bankkal való kapcsolattartás. ISO minősítésünk garantálja, hogy ügyfeleink igényeire épülő, ellenőrzött kiszolgálást nyújtunk.

új információ-szolgáltatási rendszerünk révén

* menürendszerünkben könnyebben ki tudja választani a szükséges szolgáltatásokat
* gyorsabban juthat a bankszámlájával kapcsolatos információkhoz
* az ÖfficeNet, w1se illetve Electra rendszereink használatával kapcsolatban, a legfelkészültebb ügyintézőink válaszolnak kérdéseire

TPIN kódjával:

* rögtön és egyszerűen lekérdezheti számlaegyenlegét
* elektronikus úton beküldött tétel törlésekor csak a TPIN kóddal telefonáló ügyfelek kérését fogadjuk el

Kapcsolódó kategóriák:


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">