MAPI - Pályázatírásstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


A Magyar Pályázatkészítő Iroda múltja 1997-re nyúlik vissza, amikor még főként hatékonyságnöveléssel foglalkozott a cég, de később egyre inkább a pályázatok kaptak központi szerepet a vállalkozás tevékenységében.

Eredményeink és referenciáink alapján napjainkra a piacvezető pályázatíró cégek egyikének mondhatjuk magunkat, amely a legjobb partnerekkel dolgozhat együtt, valamint az egyik legmagasabb sikerességi tényezővel büszkélkedhet.

A bankszférával nagyon jó üzleti kapcsolatunk van. Többfordulós versenytárgyalásokon a következő bankok választottak ki minket a pályázatírás területén együttműködő partnereiknek: CIB Bank, Citibank, Erste Bank, IEB Bank, K&H Bank, MKB Bank, UniCredit Bank.

Filozófiánk

Hisszük, hogy a siker eléréséhez az ügyfelek bizalma és együttműködése szükséges, mely a hosszú távú, tartós üzleti kapcsolat alapja. Partnereink elégedettsége nemcsak eredményeinkkel mérhető, hanem ragaszkodásukkal is.
Célunk és érdekünk segíteni komplex szolgáltatásunkkal partnereinket az ötlet megfogalmazásától kezdve, a pályázatíráson keresztül egészen a projekt lezárásáig. Részt venni a helyszíni ellenőrzéseken, és oroszlánrészt vállalni a pályázatok utógondozásában, hogy ügyfeleink mihamarabb hozzájussanak a támogatáshoz.

Cégünk megbízási díj nélkül, kizárólag sikerdíj fejében teljesíti megbízásait, ezzel is magáévá téve a tézist, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha érdekeink azonosak.

Kapcsolódó kategóriák: Pályázatírás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">