Pályázati tanácsadásstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Minden, ami egy pályázat kapcsán szóba jöhet!

Rendszeresen frissített honlapunkon bemutatjuk és érthető módon ismertetjük azokat az aktuális pályázati lehetőségeket, melyekkel Ön is részesülhet a Magyarországra érkező EU forrásokból!

A Cooper Consulting Kft. elsősorban kis- és középvállalkozások működésének finanszírozási lehetőségek felhasználásával történő fejlesztését segíti. Cégünk 2005 óta kizárólag európai uniós pályázati tanácsadással foglalkozunk.

Tanácsadóink körét kizárólag olyan munkatársakkal bővítjük, akik szakterületüket jól ismerik, ügyfélközpontúan és precízen végzik munkájukat, emellett elismert EU pályázati menedzsment tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Alapelvünk, hogy csak olyan projektekben veszünk részt, amelyek tartalmilag és pénzügyileg egyaránt megvalósíthatók. A pályázni kívánó ügyfelek üzleti folyamatait és működési területét még szerződéskötés előtt, személyes konzultáción tekintjük át, és csak a szükséges információk birtokában ajánlunk számukra releváns pályázati lehetőségeket.

Üzletfilozófiánk szerint a pályázati menedzsment jóval több, mint egy pályázat megírása, hiszen a szolgáltatásunk csak akkor lehet teljes, ha a teljes pályázati életciklust lefedjük:

  • pályázati lehetőségek figyelemmel tartása
  • projektgenerálás
  • pályázatkészítés
  • támogatási szerződés megkötésének előkészítése
  • projekt követés és - igény szerint - projekt menedzsment
  • monitoring

Mivel a teljes pályázati életciklust lefedjük, maximálisan szem előtt tartjuk, hogy a pályázati anyagban csak olyan vállalások szerepeljenek, melyek egyaránt meggyőzőek és hitelesek, hogy a pályázat nyertes és a projekt eredménye fenntartható legyen.

Belső minőségellenőrzési rendszerünk biztosítja, hogy a tanácsadóink által elkészített dokumentumok és mellékleteik formailag és tartalmilag egyaránt megfeleljenek az ügyfél és a pályázatot kiíró intézmény elvárásainak. Tanácsadóink folyamatos továbbképzésen sajátítják el azokat az ismereteket és technikákat, amelyek biztosítják egyenletesen magas színvonalú pályázat menedzsment szolgáltatásunkat.

 

Kapcsolódó kategóriák: Blog | Pályázatírás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">