Stilltech Padlókonvektorstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Padlókonvektor - Padlócsatorna - Padlóradiátor

Stilltech padlókonvektorok ( más szóval padlóradiátor vagy padlócsatorna) széles választéka a 8,5cm magasságtól, 20cm szélességtől. Kinálatunkban megtalálhatók a konvekciós illetve hűtő-fűtő kivitelek, amelyek ventilátorral működnek.

Takarórácsok: fa, alumínium vagy rozsdamentes.

Padlócsatorna használata ajánlott minden nagyobb üvegfelület elött, ezáltal megakadályozva az üvegfelület párásádosást. A padlókonvektorok utólagos behelyezése is megvalósítható, de ezáltal figyelembe kell venni, hogy külön előre illetve visszatérő ágakat kell behúzni és az aljzatot is fel kell törni.

Padlóradiátor tervezésénél érdemes kikérni a forgalmazó cégek véleményét is, a hőigényt korrektül kell kiszámolni, utólag ugyanis nehéz nagyobb méretet elhelyezni.

Beépítést az utolsó fázisban kell megejteni, amikor biztosak vagyunk a végleges padlószintben, ugyanis tökéletesen kell találjon a kettő.

Porallergiásoknak csak a konvekciós kivitelt ajánljuk, ugyanis a ventilátoros kivitel poráramlást okoz. Igaz ez szemmel nem észlelhető, de ilyen esetben nem ajánljuk a ventilátoros kivitelt.

Kapcsolódó kategóriák: Épületgépészet


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">