Tréninganyag külföldön állást keresőknek

Ingyen laptop!


Gondolt már arra, hogy
milyen jó lenne egy laptop?
Milyen sok információt,
lehetőséget nyújtana Önnek
a munkában, a tanulásban
és a szórakozásban?
Küldje be pályázatát,
a leírt feltételek szerint és az
Öné lehet egy laptop!

Tréninganyag külföldön állást keresők számára. A weboldal főként külföldi munkavállalásra felkészítő speciális nyelvi tréninganyagokkal foglalkozik.

Kiadványainkat azoknak ajánljuk, akik alapfokú angol nyelvtudásukhoz olyan szaknyelvi ismereteket szeretnének szerezni, melyek birtokában bátran vállalhatnak munkát külföldön. Kiemelten javasoljuk a tananyagot azoknak, akik az angol nyelvet azért kezdik el tanulni, hogy felkészüljenek a külföldi munkavállalásra. Ők a szükséges alapok megszerzése után célirányosan készülhetnek fel a vendéglátóipar, egészségügy, építőipar vagy az au-pai szakma alapvető ismereteiből is. A kiadvány egyszerűen, érthetően, a szakmai követelményeknek megfelelően vezeti végig az olvasót a választott szakmai nyelv alapismeretein.

A kiadványok különlegessége, hogy nemcsak magát a „tananyagot” tartalmazza. Megtalálják benne az annak elsajátítását segítő feladatokat a hozzájuk tartozó megoldókulcssal, illetve a szóanyag megtanulásához szükséges angol- magyar szószedeteket is. A tananyag akár önállóan, akár tanár segítségével könnyedén elsajátítható. Alapos ismerete garancia arra, hogy az állásinterjúk, szintfelmérő tesztek nem okoznak majd kellemetlen meglepetéseket Önnek, és hogy bármely munkahelyen könnyebben, gyorsabban tud majd beilleszkedni.

Kapcsolódó kategóriák: Álláskereső portál | Nyelvoktatás


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">