Wellness Kozmetikumstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Wellness Kozmetikum - A wellness új dimenziója:

Soap Gems Kristályszappan, Spagyric kozmetikum, Bihada Onsen - japán fürdősó a termálfürdő élményével, Vegyszermentes mosás nanotechnológiával, Egészséges wellness zuhany minden napra, Ionizált víz egyszerűen - japán Water Ion Stick

Soap Gems Kristályszappan:

Amerikát , Nyugat-Európát és a Közel-Keletet látványával, minőségével és parfüm illatával már meghódította a valódi kristályok ihlette kristályszappan !

A történet 15 évvel ezelőtt kezdődött amikor egy Todd nevű művésznek rendkívüli gondolata támadt. A hideg téli reggelen a zuhany alatt sok apró szappandarabot szorongatott a kezében és a különféle színű szappandarabkák együttese megihlette a kristályszappan műalkotások ötletét.

A "megszületett" ötlet egy igazi wellness és kozmetikai szappan, mely  testünkre és lelkünkre egyaránt jó hatást gyakorol.

Spagyric kozmetikum:

A spagyric gyógyászat és eljárás kiinduló pontja volt a modern gyógyszerészeti eljárásoknak, valamint számos alapot szolgáltatott a homeopátia kifejlesztéséhez is.

A hagyományos szintetikus készítményekkel szemben természetes összetevőkkel rendelkezik , de képes anyagokat szétválasztani és újraegyesíteni a szintetikus kémiához hasonlóan.

A spagyric megfogalmazása a kozmetikum vonatkozásában : az emberi tudomány és a természet erejének humánus találkozása az egészség, a  szépségápolás és a wellness szolgálatában. 

Bihada Onsen - japán fürdősó a termálfürdő élményével:

A japán kultúrában jelentős szerepet játszik a fürdőkultúra , amely elengedhetetlen része a mindennapoknak a japán ember számára. Az európai wellness világban  viszonylag ismeretlenek ezek az ősi keleti hagyományokon alapuló kultikus szokások és az ebben a kultuszban alkalmazott egyedülálló fürdősók.

A Bihada Onsen az egyik legkiválóbb és legösszetettebb hatóanygú  , 100 százalékban természetes összetevőjű, gyógyhatásokkal rendelkező japán fürdősó , mely a termálfürdő valódi wellness élményét hozza el otthonunkba.

Vegyszermentes mosás nanotechnológiával:

Mosópor , öblítő , fehérítő és egyéb tisztítószerek… Közös tulajdonságuk , hogy az emberiség alapvető tisztaság igényét hivatottak kielégíteni miközben a ruha viselésével ezek a vegyszerek bőrünkkel érintkezésbe lépnek és kifejtik káros hatásukat egészségünkre.

A BIOCERA Mosólabda a szennyesnek olyan vegyszermentes mosási módját teszi lehetővé, melynek köszönhetően nem vagy csak alig szükséges mosópor vagy egyéb mosószer. A durva mosószerek teljes értékű helyettesítője vagy kiegészítője lehet és maximálisan illeszkedik a valódi wellness életmódhoz.

Egészséges wellness zuhany minden napra:

Megfáradt testünk és lelkünk regenerálásra talán nincs is jobb módszer egy frissítő wellness zuhanynál. De vajon ismerjük-e pontosan az általunk használt csapvíz pontos összetevőit és azok egészségünkre gyakorolt hatásait ? Valószínűleg nem , mert ha ismernénk akkor némi túlzással mondhatni,  talán még a tisztálkodástól is „el menne a kedvünk”.

A tisztálkodásra szánt víz minőségének javítására ad alternatívát a  BIOCERA nanotechnológiát alkalmazó ion zuhanyfej , mely redukálja a káros klórt , hidratálja a bőrt , antibakteriális és mikroba ellenes hatással biztosítja a igazi wellness zuhany élményét.

Kapcsolódó kategóriák: Wellness


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">