Windsurfbolt - Érdstyle="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">


Windsurfbolt Érd (GUN Sails, SimmerStyle, Tekknosport, AHD, Goya és Quatro szörf felszerelés)

  • GUN Sails, SimmerStyle, BladeSails szörfvitorlák
  • AHD, Quatro, Goya surfdeszkák
  • Tekknosport kiegészítők
  • Aquapac vízálló tokok

A Windsurfbolt Érden online üzlet formában működik. Ez azt jelenti, hogy rögzített, nyilvános, bárki által elérhető, online árakkal dolgozunk, viszont hagyományos értelemben vett nyitvatartási idő nincs, ezért kérünk telefonálj mielőtt benéznél a boltba.
Ha nincs kedved Érdre jönni a felszerelésért, a megrendelt tételeket csomagküldő szolgálattal utánvéttel elküldjük.

Általában hétköznap délután 15:00-től 20:00 óráig lehet a szörföket, vitorlákat, szörffelszereléseket megtekinteni, legtöbbször akár hétvégén is.

Az online státusz nálunk nem azt jelenti, hogy csak rendelésre szállítunk - bár erre is van lehetőség - hanem igen komoly készletet tartunk GUN Sails, SimmerStyle, Goya Sails szörf vitorlákből és GUN illetve Tekknosport kiegészítőkből (bumok, árbocok, apróságok).

A GUN Sails, SimmerStyle, Blade Sails, Quatro boards, Goya Boards és a TekknoSport közvetlen és egyetlen magyarországi disztribútoraként a külföldi áraknál is kedvezőbb árakat biztosítunk.

A közvetlen disztribúció mellett a BIC szörfdeszkákat, Aquapac vízálló tokokat, Dirty Dog napszemüvegeket és az angol Boards szörfmagazint is forgalmazzuk.

A szörf felszereléseket természetesen számlával és 1 év garanciával adjuk.

Az új szörfök eladása mellett használt felszerelések beszámításával is foglalkozunk, figyelve a minőségre, azaz 1992 előtti szörföket nem árusítunk.

23 év szörfözés, több év szörfoktatás és rengeteg hazai illetve külföldi tapasztalat áll mögöttünk. Rendszeresen publikálunk szakcikkeket a Sportpiac és Aqua magazinokban valamint egyéb online formákban, a Startlap linkgyűjteményt már 5 éve szerkesztem és nonprofit módon segítséget nyújtunk a szörfös túrák megszervezésébenés akár használt szörffelszerelés kiválasztásában (1990-től kiadott katalógusok alapján).

Nincs mellébeszélés!

Nálunk mindenki olyan szörföt kap, amivel élmény lesz minden vizen töltött pillanat.

Kapcsolódó kategóriák: Sporteszköz


style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-6935274628036882"
data-ad-slot="4879410651"
data-ad-format="auto">